Anställd, student och mamma

Nu har det varit några långa dagar, det känns tungt i huvudet men det är bara att kämpa på. Det är inte alltid så lätt att kombinera 2 jobb, heltidsstudier, 2 barn och hemmet. Fast det är ju bara 2 och ett halvt år kvar :-). En annan positiv sak med att försöka jobba så mycket som möjligt nu är att jag kan vara helt ledig på sommaren... Jobba, spara och kunna spendera tid med familjen till sommaren.

Grabben har börjat prata som bara den nu och har fått ett nytt stort intresse: Lego. Fortfarande är det bilar, traktorer och lastbilar som är favoriterna och det är detta han vill bygga i legoväg. Jag och mannen sitter och bygger bilar och lastbilar efter ritningarna, men vad hjälper det... Grabben plockar effektivt bort de delar han tycker är onödiga innan han börjar leka med dem. Kommer nog att bli en mekaniker när han blir stor.

Tjejen är envis som få. Hon har verkligen en egen vilja och hörbarhet nolla. Det är som om att hon inte KAN lyssna och lyssnar hon så måste hon tjafsa emot. Förstår hur alla tonårsfamiljer har det....

RSS 2.0