11 juli 2009

Om någon undrar var hemåt ligger så är hemåt i Söderköping hos tjejens farmor och farfar. Linnéa är övertygad om det. Hon brukar tjata om att hon vill åka hemåt till farmor och farfar och Anna. Orsaken till detta är ju att när de är på besök så brukar farfar alltid säga "Dags att åka hemåt snart?" innan dom åker.

För länge sen köpte vi en sån där ring för att ha på toan, vi trodde ju att tjejen skulle tycka det var roligare att sitta på toan än på pottan. Men än så länge har hon vägrat både toan och pottan...tills för några dagar sen. Nu vill hon sitta på toan hela tiden. Fast hon vare sig kissar eller bajsar...hon sitter där och säger ksssssssssssssssssssssssssssss och sen vill hon torka och säger "Kissat klart". Men det kommer väl snart....iallafall positivt att hon vill sitta på toan! 

Idag fick hon följa med farmor. farfar och faster Anna in till stan. Dom fikade och gick o kollade i affärer. Hon fick sig ett par solglasögon (bortskämd???) som är jättetuffa.

Och hur kul är det att ha besök, sen bestämma sig för att grilla...inga problem med att grilla trots regn, om man bara hade kommit ihåg att köpa kol!! Så vi fick steka köttet inne i stället....Typisk oss-grej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0