29 maj 2009

I kväll fick Linnéa umgås med sin faster. Hon blev jätteglad när hon såg att Anna kom och det var ett himla tjat om Anna på vägen hem från dagis. Hon körde stenhårt med sin faster...

Johan ska jobba hela semestern så nu blir det ingen Norge-resa på oss...tråkigt! Men så får det bli...måste spara lite pengar nu när han blir arbetslös! Vi kanske kan flyga upp en sväng till hösten i stället.

Nej, nu ska jag ta en soffa på ryggen och glo lite på dumburken. Somnar säkert inom 10 minuter...

Just det, kom på en grej som gjorde mig lite upprörd idag. Satt på MacDonalds tillsammans med Anna och käkade och tittade på människor. Vid ett bord satt en äldre karl tillsammans med en pojke som var ca 3-4 år. Grabben var högt och lågt, han klättrade runt på stolarna, satt på bordet och åt, hängde över soffryggen, klättrade på skiljeväggen mm. Gubben gjorde inget...Själv hade jag aldrig tillåtet att Linnéa skulle klättra runt på det där sättet, iallafall inte när man är ute och äter! Och sitta på bordet?? Inte konstigt att en del barn får auktoritetsproblem när dom börjar i skolan och får regler att följa...det är väl inte så lätt om ingen har lärt dem "hut". Man försöker väl lära barnen att sitta stilla när man är ute? Och kan dom inte sitta stilla så låter man inte vilddjuren klättra på möblerna??


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0