Små busiga barn och trasig golf...

Det är verkligen full fart på mina små liv. Grabben har blivit en terrorist i gåstol och tjejen är inte så mycket bättre hon heller.

Det roliga är att när grabben är i gåstolen och vi står och hejar på honom för att få honom att gå framåt, då backar han och är alldeles förtvivlad. Men när man tittar lite i smyg på honom och han håller på med bus (t.ex siktar in sig på att öppna lådor, dra i kläderna i hallen, dra i gardiner, ta grejer mm) då ser man att han kan gå framåt i stolen.

Vi har nu även börjat klippa navelsträngen. Har satt upp sidan på spjälsängen och flyttat den lite bort från våran säng. Det har faktiskt inte varit större protester. Lite bökigare att somna på kvällen bara, han håller på som ett argsint vildsvin i sängen innan han slocknar. Det flyger snuttefilt, kudde och täcke hejvillt omkring.

Tjejen är nu torr även på natten. Visst händer det olyckor, men det får man väl ta. Hon har blivit lite bättre på det här med svärandet...fast det kommer ett och annat "jävlar" i passande situationer.

Hoppas mannen hinner fixa golfen idag...man känner sig så fastbunden när man inte har någon bil. Vore lättare att bara ha en bil, då vet man att man inte kan komma sig hit och dit...men nu har vi två bilar och den ena kan man inte använda. Eller man skulle ju kunna använda den, men hur roligt är det att köra omkring med en öppen baklucka? Största problemet är väl om vi inte kan fixa det själva...plånboken säger ju definitivt nej till ett verkstadbesök.

Undrar verkligen vad man ska hitta på idag...måste ju sysselsätta de små liven...annars blir jag tokig...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0