Tråkigt att vara bankprutt...

Har insett att det inte blir något djurparksbesök i år...vilken tur att vi inte har lovat tjejen något! Hon har en tendens att komma ihåg allt man lovar...Men hon är relativt duktig på att inte tjata om grejer när vi har förklarat att vi inte har råda med något.

Ser verkligen fram emot slutet av september när vi får lite pengar igen. Då ska vi fira med att köpa pizza...fram tills dess får det bli falukorv, nudlar och pannkakor. Ska googla fram billiga middagstips och se om det finns något smaskigt. Bröllopsdagsmiddag ute får vi oxå glömma...får lyxa till det med en hemmagjord lasagne och vitlöksbröd. Duka lite fint och tända ljus. Då blir nog tjejen nöjd

Nu har jag fått tummen ur arslet och strukit gardiner och hängt upp i datarummet/gästrum. Ser strax lite trevligare ut.

Tjejen tjatar fortfarande om att hon vill vara 6 år och börja skolan. Hon har lite ont i bena pga växtvärk...men är jätteglad för det, för hon tror att bara hon blir lite längre så fyller hon 6 år snabbare...gullunge.

Grabben har blivit duktig på att ställa sig på alla 4. Så nu dröjer det nog inte så länge innan han kryper. Fast det är ju himla skönt att han inte kryper än..han är ju sjövild och älskar att få tag på grejer han inte får leka med.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0