Beroende av www.lauritz.com

Japp...jag hittade en beroendeframkallande auktionsite: www.lauritz.com. Jättetrevlig sida...har ropat hem utemöbler för 9000 spenn nu. Fast värdet var 21000:-. Så på fredag ska vi hämta en möbelgrupp i teak och konstrotting, stort bord (180-240 m iläggsskiva), 6 stolar och parasoll. Jättesnyggt. Värdet var 15000:- och vi fick det för 5400:-. Helt nytt. Och sen vann vi 2 däckstolar i teak med bord. Värdet var 6000:- och vi vann det för 2200:-. Sedan kommer ju provision i tillägg, men det var helt klart värt pengarna. Så nu har vi nya möbler till våran nya jättealtan...trevligt trevligt.

I dag ska vi har grillfest på dagis...typiskt att det regnar, men jg gick in på SMHI och det ser ut som om det blir bättre väder mot eftermiddagen. Blir nog roligt för tjejen...hon älskar ju grillat mat (och pannkakor). Tjatar om det varje dag.

I morn ska vi åka till Linköping efter att vi har hämtat tjejen på dagis. Grabben ska på sitt 4:e hörseltest och den här gången ska en doktor titta på hans öron. Varför kunde inte läkar-jäveln vara med 1:a gången vi åkte till Linköping? När man får en remiss så skulle man ju tycka att ngn kunde titta på öronen direkt...Nu blir det säkert ännu svårare att göra hörseltest på grabben, han är ju skogstokig och helvild när han är vaken. Och han kommer nog att vakna under testen...Han har ju kommit på att det är roligt att låta...låta mycket. Så han pratar med STORA BOKSTÄVER.

Fredag kommer vi nog at göra en utflykt till biblioteket i Söderköping. Men är det sol och fint väder så funderar jag kanske på att åka ut till Arkösund i stället. Kolla lite på att mannen jobbar...

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0