Busunge

Nu har tjejen börjat rymma...inte så långt, hon springer bara över till sin bästa kompis för att leka med honom och de bor grannar med oss. Men det ju lite genant att behöva springa efter henne när man upptäcker att hon är borta...ska bli så glad när vi får upp ett staket så att hon inte kan smita så lätt. Vi har pratat med grannarna om att öppna upp en liten ingång i deras staket så att när barnen är ute och leker så kan de springa mellan tomterna. De blir ju ändå helt galna när de upptäcker varandra och står och skriker till varann på var sin sida av staketet. Grannarnas tomt ligger lite högre än våran så vi har också varit inne på idéen att sätta upp en stor rutschkana mellan tomterna. Vi har ju ett perfekt ställe att sätta upp den...de har ju satt upp en slipers-mur mot oss, som är ca 1,60 hög. Där kan vi sätta upp den och göra en öppning i staketet precis så att de kan åka kanan. Vi får väl se hur vi gör.

Annars så har vi fått ferdig altanen. Jättestor är den. Skönt. Så igår satt jag ute och gav grabben gröt ute på altanen. Det tyckte nog även han var roligt. Så nu ska vi bara köpa en jätteparasoll och sen kan sommaren komma.

Våran gräsmatta har även blivit invaderat av maskroser. Såpass mycket att det lockar inte att gå och dra upp skiten. Gick och hade salt på en hel del igår. Rästen ska jag föra kemisk krigföring emot. Hittar jag inget som dödar maskrosor här i landet så finns det tydligen ett medel hemma i Norge...MÅSTE HA! HATAR MASKROSOR...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0