Så trött...igen...

Nu har barnen skött sig jättebra en veckas tid...de har sovit rätt så länge och vi har inte klivit upp förrän runt 8. Men i morse blev det knas igen...grabben vaknade 4.30 och ville ha tutte. Sen somnade han igen, men 2 minuter senare fick han ett hostanfall...hostade så han kräktes 2 gånger och då var det kört. Han blev pigg......Tog in honom i våran säng där han körde sängmaraton...klättrade och busade. Klockan 6.30 kom tjejen upp och då var det verkligen bara att ge upp.

Efter att grabben hade sovit förmiddag gick vi ut en liten sväng. Jättefint väder ute...varmt och skönt. Fick lite energi efter det. Barnen gungade och hade jättekul!

I morn ska vi väl en sväng till Lekhuset och Babyproffsen, sen ska vi byta till vinterdäck på bilarna. Vill nämligen ha tillbaka min bil...mannen har tagit den till jobbet den här veckan då det är bättre däck på den. Det är ett himla bök att packa in barnen i golfen när man ska till dagis och gympa och grejer. Ryggen pallar fortfarande inte att gå med vagnen + ståbrädan och tjejen har haft sån växtvärk att vi har varit tvungna att använda bilen. En syskonvagn hade varit en dröm vid sånna tillfällen...saknar nämligen det att ta en promenad ett par gånger om dagen. Man blir ju piggare av det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0