Skitdag

I natt var Lucas vaken si så där 100 gånger. Mellan 2.30 och 4.06 var han jättevaken...Klev upp 7 och tänkte på att det positiva med att kliva upp tidigt är att man kommer sig i väg och handlar innan alla andra gör det.

När tjejen vaknade började hon bråka direkt. Hon ville till gympan. Ville till dagis. Ville inte att mamma skulle vara hemma. Ville inte att det skulle vara fredag. Pappa skulle inte jobba. Lucas var dum. Ja, allt blev fel.

Lucas var trött och gnällig redan från start. Så jag insåg snabbt att det här inte blir någon rolig dag, men man fick väl göra det bästa utav det. Valde att utsätta storhandlingen tills imorn och att vi i stället kunne kolla in Netto-affären i stan och bara handla det vi skulle ha till middag i dag. Ska ju ha tacogratäng och då behöver man inte så mycket. Problemet var ju att det inte var så mycket i den där Netto-affären. Skitaffär. Åkte till Hageby Centrum för att handla på ICA-affären där. Men parkeringe på framsidan var full och jag orkade INTE springa köpcentrumet runt för att köpa tortillachips och tacokrydda. Så vi åkte hem till världens bästa ICA Supermarket. Men blev besviken igen...parkeringen här hemma var full. Och affären nästan tom, så vart fan va alla bilägare?

På vägen hem var det krig. Tjejen var argare än någonsin och grabben hungrig och gnällig. Efter en turbulent lunch slängde jag ut en gallskrikande grabb och tjejen gick tjurigt in på sitt rum. Fick faktiskt en timme för mig själv på soffan. Men kunde jag sova? Nope...låg bara och funderade vilken mat man skulle köpa. Mannen har ju fått känslig mage, så vi måste hitta på ny mat och middagar. Skit. Skit Skit.

Och nu? Jo, tjejen fortfarande hispig och sur. Grabben gnällig, snorig och dräglar (tänder på g). Ser verkligen fram emot att klockan blir 19 och han ska sova....även om han vaknar en gång i timmen så är det en skön känsla när han har somnat för kvällen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0