Nu ska familjen avmaskas

Tjejen har gnällt över att det kliar i stjärten ett tag, så nu ska jag testa att avmaska henne ifall det kan vara springmask. Alla symtom tyder på det. Det räcker ju inte att bara maska av henne, hela familjen ska köra racet. Så imorn kommer vi att kissa och bajsa rött...spännande. Ska även tvätta alla sängkläder, handdukar och badrummet. Så vi vet vad vi har att göra. Det "roligaste" ska ju bli att få tabletterna i kidsen. Kan ju inte göra som med hundarna och trycka tabletten i halsen på dem, så vi får köra katt-tricket, smula ner det i maten. De hade inget flytande medel på apoteket, så vi fick testa tabletterna.

I går och idag har vi gjort av med lite pengar. I går fick barnen nya skor och jag hittade skor till kompisarnas bröllop. I dag åkte vi till Bauhaus och köpte eldfast tegel för att ha till grillen...svindyrt...25 spänn per sten och jag köpte 39 stycken!! Sen åkte vi till Billbäcks och mötte upp barnens farmor, farfar och faster. Köpte 14 tujor, så nu ska vi börja på häcken. Först blir att plantera mot grannen och promenadvägen. Räcker väl inte så långt med 14 plantor, men det är ju en början. Synd att vi inte fyller år på sommaren, för kunde vi ha önskat oss tujor i födelsedagspresenter...lite tokigt att få det runt juletider...jaja...Vi är på G iallafall!!

Efter Billbäcks (där grabben självklart hittade alla vattenpölar och vattendammar och blev dyngsur) åkte tjejen med sin faster till Söderköping för att gå på cirkus. Hon har sätt så fram emot det. I morse vaknade hon innan 6 och började tjata om cirkusen. Hörde att de hade fått plats längst fram, så jag har nog en överexalterad tjej som kommer hem när som. Kul för henne.

I morn blir det ju avmaskning, städning, plantering och att putsa klart grillen...om barnen sköter sig och grabben kan låta bli att äta putsbruk. Får väl putsa medan han sover annars...Blir svettig bara vid tanken.

Mannen har varit på svensexa hela dagen. Grabbarna skulle spela paintball, grilla på himpan och sen whiskeyprovning. Kul i åskan och regnet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0