Återigen har det varit en tuff vecka

I början på veckan åkte vi in till sjukhuset för att kolla grabbens blåsljud på hjärtat. Som tur var så visade det sig vara ett normalt ljud. Fast läkaren påpekade att han låg lite under viktkurvan (inte så konstigt med tanke på alla kräkningar och diarréer) och sen la han märke till att grabben var skelögd.

Japp, grabben håller på att bli skelögd. Vi upptäckte det själva för en liten månad sen och nu i vecka ska vi till vårdcentralen och kolla upp det. Tråkigt att det alltid är någonting...alltid en läkartid eller sjukhustid på gång. Räknar med att det blir remiss till en ögonläkare. Jaja, det är ju bra att man kollar upp allting!

Jag och mannen har varit lite magsjuka igen. Fast inga spyer den här gången. Själv hade jag diarré och var allmänt jätteyrslig, medan mannen hade ont i magen och var yrslig. Men för hans del är det ju inget nytt. Han har ju haft det så till och från i flera månader. Så den här veckan uppsökte han en läkare...och fick till svar "att det går nog over, ska du se." Går nog over? Vad fan är det för svar? Karln har ju inte kunnat jobba en hel vecka på över en månad pga magsmärtor...det svider ju inte bara i magen, det svider även i lönekuvertet.

Annars är tjejens födelsedagspresenter i box. Vi kommer nog inte att köpa nånting särskilt åt henne, leksaker har hon ju mängder av. Så hon ska få en renovering av sitt rum i stället, nytt skrivbord och en bokhylla. Det blir vita väggar och sen ska hon få vara med och välja ut tapeter till en fondvägg. Det blir IKEA-möbler, tänkte på Expedit skrivbord + bokhylla i vitt. Passar ju i alla lägen. Massor med förvaring blir det ju och sen får hon ju sitt älskade skrivbord som hon har tjatat om så länge. Det blir nog säkert några småpresenter med. Kanske en Barbie eller så.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0