Min lilla knasboll

Nu har grabben fått för sig att det är kul att snurra runt, runt, runt, runt...tills han blir snurr i skallen och går in i en vägg eller liknande. Måste vara efter att han ramlade ner från våran säng. En smärre hjärnskada. Knasboll.

I dag gick han och körde omkring på sin storasyrra i gå-vagnen. Hon satt i och han for omkring med henne. De hade riktigt kul. Sen älskar han sin nya krokodil-leksak. Det är en krokodil i trä, som sitter på en lång träpinne, och när man kör runt på den klapprar den med munnen. Han tycker det är så kul att jaga runt på oss med den.

Var en sväng på öppna förskolan idag. Tjejen tycker ju det är så kul att dansa och sjunga och leka med barnen. Grabben också för den saks skull. Kändes lite trist. Nästa gång blir sista besöket på en stund. Grabben ska ju börja dagis, och då bör man inte gå till öppna på ett tag. Han ska ju vänja sig vid att vara på dagis utan sin mamma, och då kan det bli knasigt om man är på öppna och mamma inte går. Det bästa med öppna är ju att barna blir helt slut. I dag sov grabben i 3, 5 timme efter att vi kom hem...och tjejen slöade i sängen framför en Laban-film. Riktigt trevligt. Då hinner man få gjort något.

I dag gick kvällspromenaden till en lekpark här i samhället. Barnen hade jättekul och tjejen åkte rutschkana tillsammans med grabben. Han tyckte det var mest spännande att gå uppför trappan dock....

Kommentarer
Postat av: Johnragne

I have surfed to your site accidentally and can not break away from it. It is really great!

2011-08-30 @ 19:59:42
URL: http://johnragne.blogll.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0