Livet går vidare

Livet som arbetande småbarnsmamma och student går vidare. Den här månaden kommer att bli lite kämpig, men efter den 1:e december lugnar det nog ner sig lite. Har två tentor den här månaden, den sista blir 1:e december och sen är det ingen tenta förrän mitten på januari.

Grabben har fått en ny favoritleksak. En ambulans med en bår man kan ta ut och en ambulansgubbe. Som låter. Han älskar den där ambulansen. Gubben far in och ut ur ambulansen, den låter hela tiden och han vägrar släppa den. I morse glömde han dock helt bort sin ambulans. Pappan hade nemligen ställt en stor, radiostyrt blå bil på köksbordet (skulle försöka laga den igår och glömde sedan ställa bort den). Grabben blev helt salig. Han satt och körde så försiktigt fram och tillbaka med bilen. Satt väl 15-20 minuter och höll på. Tills det blev dags att klä på ytterkläder och gå till farmor (som skulle lämna kidsen på dagis så jag kunde kuta till frissan, som öppnade en halvtimme tidigare för min skull). Då blev han arg och förtvivlad. Slängde sig på golvet. Skulle slå sin syster. Vägrade kläder. När jag till slut fick på honom kläder och skulle hjälpa tjejen och klä på mig, sprang han in i köket och kom sedan bärande på den där stora bilen. Bilen var ju nästan lika stor som ungen. Han såg så lycklig ut, så det skar i ett mammahjärta att ta den från honom. Ilskan rann snart över när han fick sätta sig i sin rattvagn...Vad är det med den ungen och bilar?

Alla julklappar till kidsen är klara. Tjejen får några barbiedockor, ett nytt sminkhuvud (ska slänga det gamla), några böcker, smycken och lite pysselsaker + en klänning. Grabben får några bilar med husvagn, lite duplo, böcker och en tröja. Lite svårt att hitta grejer till honom. Allt han vill ha är bilar och det har han ju ett hundratal av. Men som frissan sa: då vet man ju vad han blir glad för att få! Sedan får barnen en "skämtlåda" tillsammans.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0