En underbar dag

Den här dagen har varit alldeles underbar. Trots att det inte blev någon sovmorgon, kl 6.30 tyckte grabben att det var dags att kliva upp. Några timmar senare vaknade mannen och dottern, tur att någon i familjen får sovmorgon!
Efter en morgon med full fart och hälarna i taket fick vi till slut på oss kläderna och gick ut i finvädret. Vi gick bort till vår lilla pulkabacke där en av tjejens vänninnor också var. Barnen hade skitkul, vi hade snöbollskrig och allmänt roligt!

Efter en stund gick vi hem tilll oss, precis lagom tills att barnens farmor och farfar kom på besök. Tjejens kompis följde också med oss. Hemma hos oss grillade vi korv ute och njöt av solen. Tjejerna blev dock lite kalla efter en stund och då tog jag med barnen och gick in. Medan grabben sov så pysslade och lekte tjejerna. Så det blev en heldag med lek! Det är så roligt att se barnen ha kul...

Vi gjorde även prinsessdrinkar efter middagen.

Recept:

Äpple. clementin, passionsfrukt, jordgubbar, hallon och blåbär. Samt grön läsk och lite äpplejuice. Hacka frukterna och lägg dem i ett glas. Häll över läsk och lite äpplejuice. Servera.

Det blev riktigt gott! Grabben drack upp ett glas på nolltid. Av frukterna som låg kvar i glaset gjorde vi först en smoothie, men sedan fick jag en snilleblixt och slänge i vaniljglass. Vips, så blev det en milkshake. Det blev jättepoppis. Både prinsessdrink och prinsessmilkshake!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0