Ibland går hela världen mot oss..

Det känns iallafall så. Först en hejdundrande förkylning som fortfarande sitter i...vilket har gjort det svårt att läsa till den tenta jag ska ha imorn. Har hostat varje natt i fem dygn...är man trött så funkar det inte att läsa om politik heller.

I går kom dråpslaget...känndes det som...ett brev från kommunen. De har inte fått in kontrollplanen från kvalitetsansvarlige för vårt hus. De kunde väl för fan ha sagt från innan...det har ju gått snart sex år!!! Blah. Vi har helt förträngt detta papper, trott att allt har varit i sin ordning...att kanske KA hade skickat in det till kommunen eller något. Vi trodde att slutbesiktningen på huset var den avgörande besiktningen och där gick ju huset genom! Men icke sa nicke...

Så nu har jakten på den där kvalitetsansvarliga börjat...eller så kanske vi får ansöka om en ny. Dyrt kommer det att bli. Vi tvingas väl ta det där lånet på 100 000...blir bara så ledsen. Ledsen, ledsen, ledsen. Så min koncentration inför tentan imorn har legat på noll. Ska fan aldrig mera bygga hus.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0